Strandverda

Blog

„Nekem a Balaton a Riviera!”

Balaton vagy tengerpart? Strand-, vagy egyéb felszerelés szállítása vagy a gyerekek, unokák szórakoztatása?
tovább olvasom

Elengedhetetlen kellékek strandoláshoz

Melegebb éghajlatra utazol a tél közepén és nem tudod miket pakolj be? Ne aggódj, mai cikkünkben megmutatjuk mik azok a dolgok, amiket semmiképp nem szabad otthon hagynod, ha nyugodt, stresszmentes vakációra vágysz!
tovább olvasom

A legjobb európai úticélok 2022-ben

Pihennél, de nem tudod, hova utazz ezen a nyáron? Mai cikkünkben elhoztuk Neked a legjobb európai úticélokat, melyek meglátogatásával garantáltan felejthetetlen emlékekben lesz részed. Ha érdekel, maradj velünk!
tovább olvasom

A legjobb belföldi úti célok 2022-ben

Biztosan te is elkészítetted már a Bakancslistádat az idei évre, ám ha még nem, akkor mai cikkünk biztosan segítségedre lesz, ugyanis elhoztuk a 2022-es év azon úti céljait, melyhez nem kell átlépni az országhatárt.
tovább olvasom

Legjobb strandok Európában 2021-ben

Az előző cikkünkben hazánk legjobb strandjait mutattuk meg a kikapcsolódni vágyóknak, azonban ma egy kicsit távolabb merészkedünk és Európát célozzuk meg.
tovább olvasom

Legjobb strandok országszerte

Lubickolnál egy hatalmasat a hétvégén? Most megmutatjuk hova érdemes menned, hogy kipihend a hosszú munkanapok fáradtságait.
tovább olvasom

Hogyan könnyítheti meg mindennapjait a strandverda?

Önnel is előfordult már, hogy amikor a nyaralásra gondolt, akkor nem az önfeledt szórakozás, napozás és pihenés jutott eszébe, hanem az azt megelőző órákig tartó készülődés, cipekedés és vita a családtagjaival? Ebben a cikkben egy olyan terméket mutatunk be, mely garantáltan megkönnyíti az üdülést, a strandolást, a horgásztúrát és szórakoztatóvá teszi azt. Ha kíváncsi rá, hogyan, maradjon velünk!
tovább olvasom