Strandverda

Elengedhetetlen kellékek strandoláshoz

Melegebb éghajlatra utazol a tél közepén és nem tudod miket pakolj be? Ne aggódj, mai cikkünkben megmutatjuk mik azok a dolgok, amiket semmiképp nem szabad otthon hagynod, ha nyugodt, stresszmentes vakációra vágysz! 

1. Gumimatrac

Igaz, az emberekkel tömött medencékben nem nézik jó szemmel, ha gumimatraccal lubickolsz, ám a szabad vizeknél elengedhetetlen kellék. Manapság már számtalan féle gumimatraccal találkozhatunk a piacon, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, legyen szó pizzaszeletesről, flamingósról, unikornisosról vagy akár pohártartóval ellátott darabról.

2. Fényvédő

Tudtad, hogy a bőröregedést nagy százalékban a káros UV sugarak okozzák? Ha nem szeretnél ráncos bőrt, irány a drogéria, ahol beszerezheted a legújabb 50-es faktorszámú fényvédődet a nyaralás előtt!

3. Strandsátor

Főleg olyan családoknál, ahol kisgyermek van nagyon jól jön a strandsátor, hiszen ez megvéd a közvetlen napsugárzástól. Napjainkban ebből is rengeteg variáció megtalálható az üzletek polcain, ráadásul ezeket pár perc leforgása alatt össze lehet rakni és kis helyet is foglalnak.

4. Polifoam

Te is utálsz a földön fekve napozni, szúrnak a kavicsok, rámegy a homok a törölköződre? Akkor ne hagyd otthon a polifoamot sem, ugyanis mindamellett, hogy könnyen tisztítható, sokkal komfortosabb fekhelyet biztosít, mint egy egyszerű fürdőlepedő.

5. Papucs

Veled is előfordult már, hogy elfelejtetted berakni a strandpapucsod, így egész nap mezítláb kellett mászkálnod? Bár a mezítláb járkálás jót tesz az egészségnek, a forró talaj égési sérüléseket okozhat, így, ha legközelebb strandra készülsz, ne hagyd otthon!

6. Napszemüveg

Szemünk egészségének megőrzése elengedhetetlen, ezért ha strandolásra adod a fejed, ne hagyd otthon a napszemüvegedet sem, mely UV szűrőjének köszönhetően megóvja a szemedet a káros napsugárzástól.

7. Strandkendő

Most a hölgy olvasóinkhoz szólunk. Ha nem akarsz bikiniben járkálni, de nem is akarsz átöltözni többször egy nap, válassz egy csinos strandkendőt, melyet derekadra kötve szoknyaként hordhatsz a strandon. 

8. Fürdőruha

Ez szerintünk mindenki számára egyértelmű.

9. Törölköző

A törölköződet se felejtsd otthon, ha nem akarsz csurom vizes lenni! 

10. Hűtőtáska

Nagyon jól tud esni egy hideg üdítő a vízparton, ám a tűző napon könnyen felmelegszenek az előre becsomagolt ételek és italok, így mi mindenképp javasoljuk a hűtőtáska beszerzését. Használatával nem csak frissen tarthatjuk napi elemózsiánkat, hanem pénzt is spórolhatunk, hiszen nem kell több tízezret költenünk a büfében, hogy jól lakjunk.

11. Strandverda

Ha nem tudod hova pakolhatnád be ezt a sok cuccot, úgy, hogy ne szakadj meg, mire kiérsz a partra/strandra, akkor ne felejtsd otthon a strandverdádat sem, mely 4 keréken gurulva veszi le a válladról a cipekedés terhét, ráadásul összecsukva táskaként funkcionál, mely kevés helyet foglal, így a külföldi utazások idején jó szolgálatot tesz utazás során! 

Még nem szerezted be a 4 keréken guruló kiskocsid? Itt az ideje, hiszen igen hasznos kellék, nem csak a strandon, hanem a hétköznapokban is!

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén és kövess minket közösségi oldalainkon is!