Strandverda

Legjobb strandok Európában 2021-ben

Az előző cikkünkben hazánk legjobb strandjait mutattuk meg a kikapcsolódni vágyóknak, azonban ma egy kicsit távolabb merészkedünk és Európát célozzuk meg. Ha szeretnéd megtudni mely strandokat érdemes bekarikázni a térképen, maradj velünk: 

Zlatni Rat, Bol, Brač szigete (Horvátország)

Horvátország egyik leghíresebb és legszebb strandja, melyet jellegzetes alakja miatt gyakran emlegetnek Arany szarvnak, vagy Arany köpenynek. Az ide látogatók egy igazán szép arany kavicsos partszakaszon találják magukat, mely mélyen benyúl az Adriai-tengerbe. A magas hullámok miatt nem csak a pihenésre és napozásra vágyók vehetik célba ezt a tengerpartot, hanem a szörfözés szerelmesei is. 

Kék Lagúna (Málta)

Afrika és Európa között található egy szigetcsoport, melynek egyik szigete a Comino. A Comino sziget partjait nevezik Kék lagúnának, ami nem csoda, hiszen gyönyörű kék vize és helyenként homokos tengerpartja garantáltan levesz mindenkit a lábáról, ezért mindenkinek ajánljuk! 

Balos (Kréta) 

A Balos sziget tengerpartja nem csak Görögország, hanem Európa egyik legszebb tengerpartja. A sekély égszínkék vize és a korallok miatt enyhén rózsaszín színű homokos tengerpartja nem csak fiatalok, hanem kisgyermekes családok számára is kitűnő nyaralási célpont lehet. 

Ayia Napa (Ciprus)

Nem maradhat ki egyetlen Európai tengerpartokat felsoroló listáról sem a személyes kedvencünk a ciprusi Ayia Napa, mely Ciprus leggyakrabban fotózott helye, nem is véletlenül, hiszen a pálmafák, és a néha előforduló homokösvények a víz felszínén a kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élményt nyújtanak. 

Spiaggia di Porto Giunco (Szardínia)

Ha idén Olaszországba látogatnál, semmiképp se hagyd ki az ország egyik legszebb tengerpartját, amely igazán különleges élményt nyújt a fehér homokos tengerpartjával és a tenger mellett meghúzódó tóval.

Uvala Dubovica, Hvar szigete (Horvátország)

Egy Horvátországi stranddal zárnánk listánkat, mely szintén ideális gyermekes családoknak és fiataloknak egyaránt. Az ide látogatók festői környezetben találják magukat, sekély, tiszta vízben, homokos tengerparttal. Ezt a helyet is kifejezetten ajánljuk azok számára, akik szeretik meglovagolni a hullámokat. 

Ezek lettek volna a szerintünk legjobb és legszebb strandok Európában, amennyiben szükséged lenne egy olyan útitársra, aki leveszi a válladról a cipekedés terhét és megállja a helyét akár a sziklás, vagy kavicsos tengerparti terepen is essen a választásod a strandverdára, mely egy divatos színekben kapható, praktikus, összehajtható 4 keréken guruló, nagy teherbírású kiskocsi, mely a fent említett tengerpartokon is könnyen veszi az akadályokat, ráadásul kis helyet foglal, így nem kell aggódni az elhelyezése miatt sem. Teherbírása is kiváló, akár egy kisgyermek súlyát is képes elbírni, segítségével garantáltan nem marad otthon semmi, és búcsút inthettek a cipekedésből adódó bosszankodásnak is! 

Kíváncsi vagy a részletekre a strandverdával kapcsolatban? Kattints ide, és tudj meg mindent erről a hasznos eszközről! Belföldön maradnál? Olvasd el az előző cikkünket, melyben a legjobb hazai strandokat mutattuk be részletesen! 

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról és a frissen megjelent cikkekről? Kövess minket a Facebook-on Strandverda a strandkocsi felhasználónéven!