Strandverda

Szállítási információk

A megrendelt termékeket három módon tudjuk kézbesíteni:

  1. Pick Pack pontont történő átvétel, amelynek ( bruttó ) 1300 Ft a költsége, az utánvétes átvételnek plusz ( bruttó ) 160 Ft költsége van. A megrendelés folyamán ki kell választani a Pick Pack pont szállítási lehetőséget, majd utána választani a több mint 600 átvételi pont közül. A Pick Pack pontra történő kézbesítés várható időtartama 3-5 munkanap, a megrendelés véglegesítése után.
  2. Sprinter futárszolgálattal házhoz tudjuk szállítani a terméket ( bruttó ) 2500 Ft díjért, az utánvétes átvételnek plusz ( bruttó ) 350 Ft költsége van. A megrendelés folyamán ki kell választani a Sprinter futárszolgálat házhoz szállítási lehetőséget. A Sprinter futárszolgálattal történő kézbesítés várható időtartama 2-3 munkanap, a megrendelés véglegesítése után.
  3. Személyes átvétel. A terméket személyesen is át tudjuk adni, az alábbi címen:

    • 2225 Üllő, Gyömrői út 112

    Amennyiben személyes átvételi lehetőséget választ telefonon egyeztetünk Önnel, hogy milyen időpontban tudja átvenni a terméket. Kérjük vegye figyelembe, hogy az áruátvételi lehetőség csak korlátozott időintervallumban lehetséges, a címeken nem üzemelnek üzletek, nem fix nyitvatartással működnek.

    A helyszínen CSAK készpénzes fizetés lehetséges.

Kérjük amennyiben kérdése merülne fel a szállítással kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeinken.

info@strandverda.hu

https://www.facebook.com/strandverda