Strandverda

Legjobb strandok országszerte

Lubickolnál egy hatalmasat a hétvégén? Most megmutatjuk hova érdemes menned, hogy kipihend a hosszú munkanapok fáradtságait: 

Siófok Nagystrand és Plázs

Ha Balatonon jársz úgy gondoljuk, nem érdemes kihagynod a Siófokon található Nagystrandot. Mint ahogyan neve is mutatja, ez a Balaton egyik legnagyobb és legnevesebb strandja, amit nem is csodálunk, hiszen nem kevesebb, mint 13.000 ember befogadására képes ez a 8 hektáron elterülő strandszakasz. 

Amennyiben családi programnak szánod a kiruccanást, mindenképp a Keleti oldalt célozzátok meg, ugyanis ezen a szakaszon igazi gyerek paradicsom várja a látogatókat 800 négyzetméteres játszótérrel, gyerekmedencével és minden földi jóval. 

Ha a baráti társaságoddal mennél, és inkább buliznál, akkor is jó választás a Nagystrand, ugyanis itt található a Plázs, mely egy fehér homokos partrész, pálmafákkal és menő napozóágyakkal. A Plázs V.I.P. részlegén egész nap hangulatos elektronikus zene és koktélok várják a kikapcsolódni vágyókat. 

Focidrukker vagy, figyelemmel kíséred az EB minden pillanatát? Akkor irány a Nagystrand, ugyanis itt igazi beach hangulatban izgulhatod végig a mérkőzéseket az 1500 férőhelyes lelátón! 

Öböl Music Beach

Az Esztergomban található homokos Öböl Music Beach egyike az ország 5 legtisztább vizű tóstrandjának. A homokos parton garantált a kikapcsolódás, de ha valaki vízi sportokat próbálna ki, itt azt is megteheti, hiszen a szolgáltatások közt fellelhető a SUP, kajak kölcsönzés, valamint strandröplabda és focipálya is található a strand területén. A Palatinus-tó ezen szakaszán egész nap mai slágerek szólnak, így nem csak kisgyermekes családok, hanem baráti társaságok is pihenhetnek és élvezhetik a hullámokat. 

RealXtreme Víziparadicsom

Ha Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származol, biztos hallottál már a Muhi határán található RealXtreme Víziparadicsomról, mely tényleg egy igazi paradicsom a kikapcsolódni vágyók számára. A Muhi Beach homokos partja okkal került fel a listánkra, ugyanis itt mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb tevékenységet, legyen szó napozásról, úszásról, játékról, horgászásról, vagy akár jetski-zésről. A belépő jegyek sem kerülnek sokba, a felnőtt napijegy mindössze 1000 Ft-tal terheli a pénztárcánkat. 

Sarud Kalandpart

Ahogy a neve is mutatja itt igazán eseménydús kalandokkal gazdagohatunk, így érdemes nem csak egy, hanem több napra is ellátogatni a Tisza-tónál fekvő Kalandpartra. Kicsik és nagyok egyaránt kivehetik a részüket a programokból, sőt négylábú barátunkat sem kell otthon hagynunk, ha ide látogatunk, hiszen ők is hűsölhetnek, méghozzá az EbPart kutyastrand jóvoltából. A vízisportok szerelmesei is könnyedén megtalálhatják a legszimpatikusabb tevékenységet az Ökoport Vízisport és Vízitúra Központban. 

Természetesen, aki csak pihenésre és gyönyörű panorámára vágyik az is rögtön otthon érezheti magát ezen a helyen, hiszen az úszóstégen várja a Sarudi-medence legszebb panorámája, mely minden lélegzetet elállít. 

Megbízható útitársra vágysz, aki szó szerint levesz minden terhet a válladról? 

Válaszd a strandverdát, ami egy olyan összehajtható kiskocsi, mely 4 keréken gurulva szabadít meg a cipekedés terhétől, így garantálva a veszekedés mentes, nyugodt nyaralást és szórakoztató kikapcsolódást a fent említett strandok valamelyikén. 

Kíváncsi vagy, hogy külföldön hova érdemes menni ezen a nyáron? Következő cikkünkből megtudhatod, maradj velünk és kövess minket a Facebook-on, hogy első kézből értesülj a legújabb cikkekről, hírekről és akciókról!