Strandverda

A legjobb európai úticélok 2022-ben

Pihennél, de nem tudod, hova utazz ezen a nyáron? Mai cikkünkben elhoztuk Neked a legjobb európai úticélokat, melyek meglátogatásával garantáltan felejthetetlen emlékekben lesz részed. Ha érdekel, maradj velünk!

1. Bruges

Ha szereted a történelmet és a kultúrát biztosan hamar a szívügyeddé válik majd ez flamand kisváros, hiszen itt tényleg úgy érezheted, megállt az idő a középkorban. 

A csatornák, a hidak és a macskaköves utcácskák garantálják a tündérmese hangulatot, ráadásul múzeumok zöme várja az arra látogatókat.

2. Dubrovnik

Ez a horvát kisváros nem véletlenül került fel listánkra. Az „Adria gyöngyszemének” is nevezett Dubrovnik nem csak Európából, hanem a világ összes tájáról vonzza a turistákat. A város ősi várfalai máig őrzik a történelmi múltat, ráadásul mediterrán hangulatú tengerpartja nem csak szemet gyönyörködtető, hanem nagyon jó kirándulási lehetőséget is biztosít.

3. Zakynthos

Zakynthos a Földközi-tengeren található görög sziget, mely egy igazi turista mágnes. Aki ide látogat nem fog csalódni, ugyanis a sziget tele van gyönyörű tájakkal és csodás tengerpartokkal, így kicsik és nagyok egyaránt páratlan élményekkel gazdagodhatnak. 

4. Barcelona

Ez a spanyol város remek úticél mindenkinek, akit lenyűgöz az építészet, a mediterrán hangulat és a pezsgő városi élet. Az egyedi építészet és a pálmafák mellett a strandok sem elhanyagolhatóak, így aki strandolásra vágyik az is élvezni fogja az aktív pihenést ebben a városban. 

5. Vík í Mýrdal

Ha szeretnéd úgy érezni, egy teljesen más világba csöppentél, ne hagyd ki ezt az alig 300 lakossal rendelkező izlandi települést! Többek között itt találod a Reyniskirkja nevet viselő fehér templomot, mely nem csak csodás panorámával rendelkezik, hanem csodás időtöltést is kínál. A közelben fekszik továbbá a Izland leghíresebb fekete partja is, a Reynisfjara-part, így azt sem érdemes kihagyni. 

6. Korzika

Ez a francia sziget nem csak arról híres, hogy Napóleon szülőhazája, hanem igen kedvelt úticél is a turisták körében. Ha szereted a pezsgő tengerparti városokat és a gasztronómia sem áll messze tőled, itt a helyed idén nyáron!

7. Kotori-öböl

Ez a vidék Montenegró egyik legszebb helyeként van számon tartva, mely nem is csoda, hiszen a hegyvonulatokkal körbevett öböl lélegzetelállító panorámával kecsegteti az ide utazókat.

Megbízható útitársat keresel, mely leveszi a cipekedés terhét a válladról? Válaszd a strandverdát, mely tökéletes társ lehet a kirándulások és a strandolások során is, ráadásul összecsukható, így kevés helyet foglal az utazások során! 

Kíváncsi vagy a részletekre ezzel a kiskocsival kapcsolatban? Kattints ide, és tudj meg mindent erről a hasznos eszközről! Belföldön maradnál? Olvasd el előző cikkünket, melyben a legjobb hazai úticélokat vettük sorra részletesen! 

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról és a frissen megjelent cikkekről? Kövess minket a Facebook-on Strandverda a strandkocsi felhasználónéven!