Strandverda

Köszöntünk a Strandverda.hu és a Lugas Apartman**** Miskolctapolca közös nyereményjátékában !

A játékban azok vehetnek részt, akik 2022.08.26. 24:00-ig bármikor a www.strandverda.hu weboldalon strandkocsit vásároltak/vásárolnak és készítenek egy vicces, jópofa képet a tőlünk vásárolt kocsival.

A képet a jatek@strandverda.hu email címre kell elküldeni, legkésőbb 2022.08.31. 24:00-ig a vásárló nevével és a vásárlás dátumával, de legalább az év és hónap megadásával. Amennyiben a pontos napot is tudod, kérjük, hogy azt is add meg a levélben. A vásárlás időpontjának megadás hiányában sajnos a nevezés nem érvényes.

Akinek kedve van a FB oldalunkra is feltöltheti a képet, a játék időtartama alatt. Természetesen az oda nem illő képeket azonnal töröljük és a feltöltőt kizárjuk a játékból.

Kettő nyeremény vár a játékosainkra. Az egyik sorsolás útján talál gazdára, a másikat a Strandverda.hu és a Lugas Apartman**** Miskolctapolca vezetőiből álló zsűri fogja kiválasztani.

A díj mindkét esetben 2 fő részére, 2 éjszakára szóló ajándékutalvány a Lugas Apartman**** Miskolctapoca szálláshelyen + a kiválasztott időszakra 2 db 48 órás Miskolc Pass turisztikai kártya (https://www.miskolcpass.com/), amellyel 10 miskolci és miskolctapolcai nevezetesség látogatható ingyen akár a két fürdő valamelyike is.

Ha van egy jó fotód, ne maradj ki a játékból, elég csak emailben elküldened!

Sok szerencsét kívánunk miden egyes résztvevőnek, várjuk a fotókat!

Kellemes nyarat kívánunk

Lugas Apartman**** Miskolctapolca ( lugasapartman.hu )
Strandverda.hu

A nyereményjáték pontos játékszabályát itt éred el.