Strandverda

Hogyan könnyítheti meg mindennapjait a strandverda?

Önnel is előfordult már, hogy amikor a nyaralásra gondolt, akkor nem az önfeledt szórakozás, napozás és pihenés jutott eszébe, hanem az azt megelőző órákig tartó készülődés, cipekedés és vita a családtagjaival? Ebben a cikkben egy olyan terméket mutatunk be, mely garantáltan megkönnyíti az üdülést, a strandolást, a horgásztúrát és szórakoztatóvá teszi azt. Ha kíváncsi rá, hogyan, maradjon velünk! 

Mi is az a strandverda?

A strandverda egy olyan 4 keréken guruló kézi kocsi, mely nagy teherbíró képességgel rendelkezik.

Mik az előnyei? 

A strandverdának számos előnye van:

  1. PVC-ből készült kerekeinek köszönhetően kitűnően gurulnak bármilyen talajon, legyen szó akár egyenetlen talajról is, például homokon, vagy kavicson.
  2. Utál cipekedni? Többé nem kell cipekednie, a strandverda megszabadítja Önt a cipekedés terhétől, sőt a szabadon maradt kezét arra használhatja, amire csak akarja.
  3. Könnyűek. Igen, jól hallotta, ezek az összecsukható kiskocsik rendkívül könnyűek. Míg a basic 10 kilogramm súlyú, addig a pro modell 11 kilót nyom.
  4. Pár mozdulattal összecsukhatóak, így táskaként funkcionálnak. Összecsukott méretük 75 x 50 x 10 cm, így kevés helyet foglalnak, akár otthon a szekrényben, akár az autóban, utazás során.
  5. Jól terhelhetőek. A verdák maximális terhelhetősége 80 kg, ami azt jelenti, hogy akár két kisgyermek súlyát is könnyedén elbírják.
  6. Nagy rakodótér méretüknek köszönhetően minden dolog egy helyre pakolható, így biztosan nem marad otthon semmi, ami fontos lehet a nap folyamán!
  7. Megbízható. A masszív vázzal és húzókarral ellátott verda garantáltan nem hagyja cserben a családi nyaralás, vagy a fiúkkal töltött horgászkaland során, mindig számíthat az erejére!
  8. Kedvező áron beszerezhető.
  9. A  6 hónap garancia.
  10. Felhasználóbarát webáruház. Pár kattintással az Öné lehet bármelyik összecsukható kerti kocsi.
  11. Többféle szállítási mód. Kérheti a kocsit csomagpontra és házhozszállítással is. A verdák mindkét esetben gyorsan, 3-5 nap alatt megérkeznek az Ön által választott helyre!
  12. Két féle modell közül lehet választani. Termékkínálatunkban elérhető a strandverda basic és a pro verzió egyaránt. A különbség a kettő között csupán annyi, hogy míg a basic verzió kerekei 20 x 4,5 cm-esek, addig a pro kerekei masszívabbak, 20 x 10 cm-esek, tehát jobb gurulást biztosítanak. A masszívabb kerékkel rendelkező pro modellek csupán egy kilóval nehezebbek basic társaiknál.
  13. Több színben elérhetőek. Ezekre a strandkocsikra jellemző a divatos megjelenés, így nem csak unalmas színekben lehet őket megtalálni, hanem kiterjesztett színskálában, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvencüket.

Ezek lettek volna tehát az okok, melyek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a kerti kiskocsik mindenki életére pozitív hatást gyakorolnak,  és minden családnak szüksége van egy ilyenre a nyugalommal és pihenéssel töltött családi nyaralás érdekében.

Meggyőztük? Amennyiben Ön is kipróbálná ezeket a szuper összecsukható kocsikat, rendelje meg pár kattintással a weboldalunkon. 
Kérdése van? Weboldalunk aljára görgetve megtalálja a GYIK (gyakran ismételt kérdések) részt, ahol lehetséges, hogy megtalálja a feltenni kívánt kérdésre a választ. Abban az esetben, ha nem találja, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén. Kövessen minket a Facebook-on és a többi közösségi oldalon, hogy értesüljön legújabb újdonságainkról!